Rozhovor
„Chce to více propagace vín z Česka,” říká Miroslav Volařík
Přinášíme vám rozhovor s Miroslavem Volaříkem o zkušenostech ze zahraničí, digitalizaci a oblíbených vínech Čechů.
„Letos otevřeme další dvě pobočky,” říká spoluzakladatel Zrno zrnko
S Ondřejem Kuchařem o poctivé pekařině, lokálních dodavatelích, specifických procesech pečení i otevření nových poboček.
„Nábor i personalistika se s AI zcela mění,” říká CEO StartupJobs
Pracovní trh se mění rychleji než dříve a s ním by se měl vyvíjet i způsob, jakým uvažujeme nad kariérou.
„Značky komunikují emoce a my na ně brnkáme,” říká CEO Foxdeli
S Tomášem Rajchlem jsme mluvili o hlavní myšlence agentury Foxdeli, jejich revoluční komunikaci, ale i budoucnosti a expanzi.
„Budeme víc než místo, kam přijít na vlasy,” říká Kristýna Kalčíková
O poskytování služeb i byznysu v odvětví kadeřnictví jsme se bavili s majitelkou vlasového studia, Kristýnou Kalčíkovou.
„Člověk by měl do oboru něco přinést,” říká František Jungvirt
O cestě designera a sklářského výtvarníka i o odvaze vdechnout průzračné hmotě duši jsme si povídali s Františkem Jungvirtem.
„S novými spoji přijde zlevňování letenek,” říká Josef Trejbal z Letušky
S Josefem Trejbalem jsme mluvili o nárůstu dálkových spojů, o business třídě, a také o výběru dovolených podle Instagramu.
„Eco segment nám meziročně roste o 100 %,” říká Martin Kůs z Vuchu
Zakladatelé značky Vuch začínali od nuly a založení společnosti bylo sázkou do loterie. Tento los ale evidentně vyhrál.
„Kvalita je pro zákazníky zásadní,” říkají Tomáš Kadlec a Vilém Ráček
Pekárny William Thomas Artisan Bakery si zamilovali nejprve v Brně a od roku 2022 si jejich pečivo můžeme dopřát i v Praze.
„Trend zdravého životního stylu stále roste,” říká Tomáš Krumpholz
O počátcích značky BOHEMSCA, o expanzi i o zdravém životním stylu jsme mluvili s jejím zakladatelem Tomášem Krumpholzem.
„Boeing je letadlo, Airbus je víc počítač,” říká Marek Terzijský
Rozhovor o létání a moderních technologiích v leteckém průmyslu s Markem Terzijským, který brázdí oblohu v Boeingu 737.
„Komunikuji otevřeně a ukazuji i všední dny,” říká Míša Hodaňová
Fitness trenérku a autorku e-booků Michaelu Hodaňovu jsme zpovídali na témata cvičení, stravování a zdravého životního stylu.
„Češi stále častěji volí vyšší komfort,” říká Jan Foret, z Invie
Blíží se hlavní turistická sezóna. Proto jsme zpovídali Jana Foreta, CEO Invie, která si již řadu drží svou klíčovou pozici.
„Z německé kvality budou těžit i Češi,” říká zakladatel Grizly Dominik Píchal
Oříšky jsou v Česku velmi oblíbené. A možná i díky tomu si do našich kuchyní našla cestu značka Grizly, která je prodává.
„Náročné chvíle mě posunuly vpřed,” říká designér Jakub Zegzulka
Rozhovor s Jakubem Zegzulkou, studentem ArtCenter College of Design a designérem digitálních produktů.
„Tento rok si představuji jako AI na steroidech,” říká Václav Kocum
Od AI agentů, přes deepfaky a kybernetickou odolnost, až po kvantové počítače. Rok 2025 bude průlomový pro firmy i státy.
„Bez dobrého produktu se podniká obtížně,” říká Ruslan Skopal
O vývoji značky Trenýrkárna.cz, plánech s ostatními projekty i fast fashion gigantech jsme si povídali s Ruslanem Skopalem.
„Ve třetím dílu knihy jsem víc sama sebou,” říká autorka knih o létání Marika Mikušová
S Marikou Mikušovou jsme si povídali o vydání třetího dílu její knihy, pikantnostech ze zákulisí nebo práci letušky s HSP.
„AI nemá instinkt jednat v ohrožení tak, aby eliminovala hrozbu,” říká Václav Kocum
Na téma fungování AI a jejích hrozeb jsme zpovídali vedoucího oddělení integrací a aplikačních systémů ve VZP Václava Kocuma.
„Jsem rád, že mohu inspirovat a předávat to, co jsem se naučil,” říká Jan Albrecht
Jana Albrechta jsme zpovídali na téma kuchařské soutěže MasterChef, plánů do budoucna i jeho role kouče rozvojových technik.
- 1
- 2
- Následující